BBQ bij Derman Zorg voor Offerfeest

BBQ bij Derman Zorg voor Offerfeest

Op 18 juni werd er een feestelijke BBQ georganiseerd op de woonzorglocatie van Derman Zorg ter gelegenheid van het Offerfeest. Bewoners, medewerkers en familieleden kwamen samen om dit belangrijke feest te vieren met heerlijke gerechten en gezellig samenzijn.

De BBQ bood een scala aan traditionele gerechten die speciaal waren bereid voor het Offerfeest, waardoor iedereen kon genieten van een smaakvolle en feestelijke maaltijd. Het evenement was een groot succes en zorgde voor een warme en gemeenschappelijke sfeer onder de aanwezigen.

Derman Zorg hecht veel waarde aan culturele en religieuze tradities van haar bewoners en streeft ernaar om deze bijzondere momenten te vieren op een manier die iedereen samenbrengt. De BBQ was een perfect voorbeeld van deze toewijding en zorgde voor vele blije gezichten en tevreden harten.