Verpleegkundige in de wijk

Verpleegkundige in de wijk

Vacature in het kort
Als hbo-verpleegkundige speel je een cruciale rol in het verlenen van verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding aan zorgvragers met een planbare en voorspelbare zorgvraag. Je werkt in zorgsituaties met beperkte complexiteit, waarbij je zowel uitvoerend als coördinerend bezig bent. Je draagt bij aan preventie en mag enkele voorbehouden handelingen zelfstandig uitvoeren, zonder toezicht. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!

Wat ga je doen?
Als hbo-verpleegkundige verleen je verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding en stel je verpleegkundige diagnoses. Je werkt vooral met zorgvragers met een planbare en voorspelbare (zorg)vraag. De zorgsituaties waarin de hbo-verpleegkundige werkt hebben daardoor een beperkte(re) complexiteit. Je hebt een centrale rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie van de zorg rondom de zorgvrager. Het opstellen van een zorgleefplan is daarbij een belangrijk onderdeel. Je voert het plan uit, evalueert het en stelt het bij als dat nodig is. Je draagt bij aan het ‘voorkomen van erger’: preventie bij personen met een ziekte, beperking of gezondheidsproblemen. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen. Van jou wordt verwacht dat je doelgericht, bewust, systematisch en procesmatig de vereiste handelingen in het zorgproces uitvoert. Voor een aantal voorbehouden handelingen heb je als hbo-verpleegkundige een zogenoemde functionele zelfstandigheid. Dit betekent dat je zonder toezicht en zonder tussenkomst van een opdrachtgever deze voorbehouden handelingen mag uitvoeren.
Als een arts bijvoorbeeld voorschrijft dat een katheter moet worden ingebracht, dan mag je dit als hbo-verpleegkundige zelfstandig uitvoeren.

Gevraagd

Wie ben jij:
– Je bent in het bezit van een HBO diploma Verpleging ;
– Je hebt affiniteit met ouderen;
– Turks/Arabisch spreken is een pré.

We bieden jou:
– Een uitdagende baan in een jong en groeiende organisatie;
– Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband
– Een uitstekende pensioenregeling
– Opleidingen en trainingen
– Een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s
– Een prima salaris conform CAO VVT
– 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
– Reiskostenvergoeding
– Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Aanbod

Wie zijn wij:
Derman Thuiszorg is een jonge organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het leveren van multiculturele zorg. Een instelling die zich verantwoordelijk voelt voor zorgverlening aan allochtonen en autochtonen. We ondersteunen dagelijks cliënten en helpen hen om weer volop in het leven te staan. We zorgen ervoor dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij stimuleren tot bewuster en actiever leven en brengen mensen met dezelfde achtergrond bij elkaar, organiseren activiteiten aangepast aan de behoefte en mogelijkheden van onze cliënten en helpen onze cliënten met taalproblemen samen met onze deskundige medewerkers.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf hierin? Wacht dan niet langer en reageer direct. Heb je nog vragen, dan kan je uiteraard ook bellen naar: 026-840 30 09.