Iftar bij Moskee Diyanet

Iftar bij Moskee Diyanet

Derman Zorg organiseerde een gezellige iftar bij Moskee Diyanet. Het evenement bracht mensen uit verschillende achtergronden samen om de heilige maand Ramadan te vieren.

De iftar bood een gelegenheid voor mensen om na een dag vasten samen te komen en te genieten van een maaltijd. Het evenement benadrukte het belang van saamhorigheid en verbondenheid tussen verschillende gemeenschappen. Door dit initiatief te nemen, heeft Derman Zorg een boodschap van inclusiviteit en gastvrijheid uitgedragen, waardoor de banden tussen buurtbewoners werden versterkt en bruggen werden gebouwd tussen diverse groepen. De iftar werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen, die de gelegenheid aangrepen om samen te zijn en deze speciale tijd van het jaar te vieren.